Hart voor Paarden

Tessa Isabella Ottenhof

Hippische Influencer

geboren 07 februari 2008.

Blog

2020-08-05

Is Bella te koop?

We krijgen heel veel vragen over de verkoop van Bella. De meest gestelde vragen even op een rijtje

Is Bella te koop?
Het korte antwoord is nee. Bella is op dit moment niet te koop. Door de video HvP Rewind 2018 waarin we vertellen dat Tessa te groot wordt voor Bella en dat we haar deze zomer waarschijnlijk gaan verkopen, krijgen we veel vragen of ze nu al te koop is.

Wat is er dan aan de hand?
Tessa wordt te groot voor Bella. Dat wisten we al toen we haar kochten 2 jaar geleden. Tessa werd verliefd op Bella en Bella op Tessa, het was een match made in heaven. Tessa paste toen heel erg goed op Bell en de klik was er zo erg dat we haar gekocht hebben. Nu 2 jaar later is Tessa heel snel gegroeid en helaas te lang geworden voor ons Belletje, wat betekend dat we haar helaas moeten gaan verkopen.

Wanneer wordt Bella dan verkocht?
Op dit moment denken we dat we Bella deze zomer of dit najaar gaan verkopen. Bell en Tess genieten nog optimaal van elkaar en een paar maanden extra plezier is gewoon heel fijn. Ook is het voor Bell en het nieuwe ruitertje waarschijnlijk prettiger om in de zomer/najaar aan elkaar te wennen. Gewoon omdat het lekker weer is en je dus niet gelijk bij rot weer eventueel buiten moet rijden.

Mag ik Bella kopen?
Als Bella wordt verkocht zal dit aan een ruitertje zijn die niet te lang en niet te zwaar is. Bella is een C pony van 300 kg dus die kan geen zware of lange ruiters dragen. Dat is ook de reden dat ze verkocht wordt.

Hoe duur is Bella?
De prijs die voor Bella betaald gaat worden is privé. We zullen alleen met ouders die voor hun kind Bella echt willen kopen de prijs bespreken. Dit omdat we zowel onze privacy als de privacy van de kopers willen beschermen.

Krijgt Tessa een nieuwe pony?
Ja, Tes gaat opzoek naar een pony die bij haar past. Dit zal een grote D pony worden.

Waarom krijgt Tessa geen paard of E pony?
Wij vinden dat je een paard of pony zou moeten rijden die past bij je leeftijd, je motoriek en je kracht. We vinden dat een E pony of een paard te sterk zal zijn voor Tessa, met name op vreemd terrein of tijdens buitenritten.

Is het dan niet zielig dat Bella en de volgende pony dan ook weer verkocht worden?
Ja, het is vervelend, maar het is ook iets wat bij je ponytijd hoort.

Komt er een video over de verkoop van Bellaproef B 2 oktober niet op zijn kop.pdf

Rick - 15:14:44 | Een opmerking toevoegen

Opmerking toevoegen

Fill out the form below to add your own comments

To reduce automated spam, this function is protected with a captcha.

This requires content from the third-party provider Google to be loaded and cookies to be stored. 
 
 
 
E-mail