Hart voor Paarden

Tessa Isabella Ottenhof

Hippische Influencer

geboren 07 februari 2008.

ECOstyle is een sponsor van Hart voor Paarden

logo-ecostyle-nl-zonder-tekst
logo-ecostyle-nl-zonder-tekst

Natuurlijke producten voor je paard van ECOstyle! 

ECOstyle is hét merk voor een fit en vitaal paard. Ben je op zoek naar natuurlijke producten, supplementen of verzorgingsproducten voor je paard? Dan ben je bij ECOstyle aan het juiste adres! Onze producten zijn op basis van geneeskrachtige kruiden. De kracht van de natuur heeft je paard veel te bieden en is onmisbaar voor de gezondheid van je paard. Heb je advies nodig? Neem gerust contact op met ECOstyle! We helpen je graag.  

Supplementen en diergeneesmiddelen voor paarden 
Wil je jouw paard van binnenuit ondersteunen mét de kracht van de natuur? Kijk dan bij onze natuurlijke supplementen en diergeneesmiddelen voor paarden. Hier vind je onder andere lijnzaadolie, magnesiumcitraat en vitaminen- en mineralenbrokjes voor paarden. Koliek, ontstekingen of een luchtweginfectie bij je paard? Kijk dan naar onze ECOstyle diergeneesmiddelen ColosanPyrogenium of Immulon. Heeft je paard stresszomerkriebelspollenkriebels of dunne mest? Bekijk dan een van onze natuurlijke supplementen voor paarden. Zoek je iets voor de verzorging van je paard? We hebben een natuurlijke en verzachtende spray voor een gevoelige rode huid, maar ook een spray voor zachte en gevoelige hoeven. Al onze ECOstyle producten en diergeneesmiddelen zijn op natuurlijke basis!  

Gezondheidsproblemen door kruidentekort 
Veel gezondheidsproblemen ontstaan doordat paarden te weinig kruiden binnenkrijgen. Grasland bevat veel suikers en eiwit, maar steeds minder kruiden. Een paard eet van nature meer dan 80 soorten grassen, kruiden, bloemen, boomschors en struiken. Uit onderzoek blijkt dat grasland nog maar 3% kruiden bevat. Begin jaren '50 was dat nog meer dan 50%! Een aanvulling in het rantsoen is dus een must! Niet alleen het grasland bevat weinig kruiden, ook het ruwvoer bevat daardoor weinig variatie qua kruiden. Gelukkig zijn bijna al onze producten op basis van kruiden. Zo is OerBalans dé dagelijkse aanvulling van kruiden voor je paard.  

Een gezond paardenlichaam is de basis van alles. Je bent bij producten voor een goede weerstand, gezonde luchtwegen en stress bij ons aan het juiste adres! Ook voor spierherstel, soepele gewrichtenpollenkriebelszomerkriebelshoevenpezen en een mooie huid kun je bij ons terecht.  

 
 
 
 
E-mail